0000000823_w663

ГРАФИТИ ПОД ДЪЖДА

By Тони Тодорова, 04.04.2014

В събота в Борисовата градина в София за десета поредна година се проведе Sprite Graffiti Fest, който излъчи и своя победител – Wion One от Благоевград. Втори и трети са съответно Zeal от Дупница и Broke от Пловдив.

Състезателите във фестивала трябваше да покажат уменията си в три графити направления – рисуване на цветна скица, throw up и графити битка. Wion One спечели журито в състав  Nasimo, Funne, Eseto, Ник Тодоров и Евгений Иванов, с добрата си техника, боравенето с цвят, цялостната оригиналност на парчето и отличното възпроизвеждане на предварителната скица върху стената.

Grafiti_bitka_v_dujda

След като проливен дъжд заваля малко след началото на графити битката, но артистите останаха на своите места, въпреки желанието на организаторите да прекратят събитието, те доказаха, че талантът е само първата предпоставка за успех. Следващите две са силна воля и устойчивост и те със сигурност ги притежават.

FARS_i_DJ_Sava

Посетителите на фестивала също показаха характер и подкрепяха графити артистите в дъжда. С чадъри и дъждобрани скачаха и рапираха заедно с група FARS и бийтбоксъра Busto. DJ Sava поддържаше бойния дух с хип-хоп бийтове. Но за съжаление до изпълнението на Ogi23 всичко беше подгизнало и имаше опасност от късо съединение, за това изпълнителят не излезе на сцената.

Всички посетители можеха да нарисуват свой графит на дигитална платформа.


FacebookTwitterGoogle+PinterestSvejoShare

2 коментара

  1. Dochey казва:

    THX that’s a great anrwes!

  2. Misty казва:

    Iâℬ₢m no longer positive the place you are finding your info, even so excellent subject. I must spend some time learning more or working out more. Thank you for wonderful info I was in search of this data for my mission.

Имаш какво да допълниш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *